DRM Hungary Kft.


Huszin József
ügyvezető-tulajdonos

A DRM Hungary Kft ügyvezetőjeként az én történetem még a 80-as években kezdődött amikor a tanulmányaim után a könyvtári pályára készültem. De könyvtárból levéltár lett.

Több évnyi levéltári munka után átkerültem a multik világába. Egy szállítmányozási cég teljes iratkezelési feladatának megszervezése és működtetése volt a feladatom. Nagyon jól sikerült megoldanom a feladatot, szerettem is a munkám, de egy idő után többre vágytam. Így a világ legmeghatározóbb dokumentumkezelési vállalatánál 9 éven keresztül szerveztem iratkezelési projekteket.

A megbízóink óriási nagyvállalatoktól az egészen kis vállalkozásokig sokfélék voltak, az ügyfeleink dokumentumkezelési problémáinak a megoldásán dolgoztam, melynek keretében optimális folyamatokat vezettem be, milliós nagyságrendű költségeket takarítottunk meg egy-egy nagyobb projekt kapcsán és kitanultam a dokumentumkezelés minden csínját-bínját. Láttam mekkora károkat szenvednek el profi cégek is, ha félvállról veszik a "rend a lelke mindennek" régi magyar igazságot és megtapasztaltam, hogy micsoda felszabadult érzést él át egy cégvezető, amikor a "papírmunka" terhe lekerül a válláról úgy, hogy mellette biztonságban érzi magát, nyugodtan alhat.


Az előéletünk

Az elmúlt 18 év során az üzleti világ szinte minden területén végeztünk szolgáltatást.

A teljesség igénye nélkül néhány terület:

  • Nemzetközi pénzintézeti csoportok, bankok, biztosítók, lízing és követeléskezelő cégek
  • Ügyvédi irodák
  • Nemzetközi szállítmányozási cégek
  • Nemzetközi olajipari cégek
  • Nemzetközi mobil távközlési cégek
  • Gyógyszeripari vállalatok
  • Energiaszolgáltató cégek
  • Állami szakhatóságok
  • Továbbá kis és közepes vállalatok kereskedelmi területekről, termelési és szolgáltató cégek.

A feladatok között volt: kiszervezett irattár üzemeltetések, iratrendezések, iratselejtezések, tömeges digitalizálások, adatrögzítési, valamint szakértői munkák (iratkezelési szabályzat, irattári terv, átvilágítás).

Magát a céget 2013-ban hoztuk létre. A cég alapvető célja minőségi szolgáltatás nyújtása a dokumentumkezelés minden területén.Cégünk a megrendelő egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve kínálja a szolgáltatásait. Azonban gondoskodunk olyan "fapados" megoldásokról vagy csomagokról is amelyeket előre összeállítottunk a kkv-k részére melyek igen költséghatékonyak de ez mellett megbízható és precíz munkát takar. Törekszünk arra,hogy a törvényi szabályozásnak és a modern kor követelményeinek megfelelően az iratkezelésben magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek. A munkánk mércéje az ügyfeleink elégedettsége.

A főtevékenységi körünk az Ügyfeleink megbízása alapján végzett papíralapú iratkezelés a megbízóink telephelyén vagy saját telepünkön.Igény esetén akár teljes körű iratkezelési szolgáltatást nyújtunk vagy rész feladatok elvégzését vállaljuk. Ügyfeleink számára rugalmas,költséghatékony szolgáltatásokat biztosítunk.

Az elmúlt 4 évben referenciáink között szerepel nagyvállalat,állami intézmény és kis-és közép vállalkozás is,akik különböző dokumentumkezelési problémával keresett meg bennünket és amelyre megoldást tudtunk biztosítani.

A másik tevékenységi körben webáruházak üzemeltetését végezzük. Itt elsősorban irodai eszközök és irodaszerek teljes palettáját kínáljuk az áruházunkban. www.docushop.hu

A másik egy közérzetjavító kiskereskedelmi bolt.www.bigmall.hu

DRMHungary Kft.

Címünk: 1174 Budapest, Kvasz András u 14. 1/5.

Központi tel: +36-70-7037788


Adószám: 24221540-2-42
Web: www.drm-hungary.hu
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.