Home office és a nyaralás 2022-ben!

Találd meg a megfelelő irodai eszközöket a nyaralás alatt is!

A kiegyensúlyozott otthoni munkavégzéshez szükségesek a minőségi eszközök, irodaszerek, bútorok és nem utolsó sorban egy olyan privát szféra, ahova kényelmesen elvonulhatunk akár több órára is dolgozni.

A nyaralóban akár még kreatívabb, inspirálóbb munkakörnyezetre is találhatunk, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy távolról végezhetjük munkánkat. De ehhez szükségesek a jól átgondolt, munkavégzést támogató eszközök. Lássunk pár hasznos, home office kuckó berendezési- és irodaszer beszerzési tippet, amit te se felejts el, ha a hétvégi házban dolgozol!

Egy nyaralóban, ahol sokszor limitált a rendelkezésre álló hely, gondolni kell a multifunkciós tárgyakra, így például egy állítható magasságú asztal munkaidőben lehet íróasztal, este pedig dohányzóasztal a filmezés kellékeként. Vagy érdemes olyan helykialakításban gondolkodni, hogy az addig irodai rész, pillanatok alatt a tér hasznos része legyen újra.

Mi kell akkor a home office munkához a nyaralóban?

Ha arra kényszerülünk, hogy a vakáció alatt is dolgoznunk kell, könnyítsük meg napjainkat egy kényelmes gamer szék beszerzésével, mely nemcsak játékhoz kiváló! Gerincünk is hálás lesz érte!

Szintén egészségügyi megfontolásból szerezzünk be egy lábtartót!

Mindenki számára fontos az adatbiztonság. Értékes iratainkat, fájljainkat szívesen tartjuk magunknál utazás közben is. Válassz divatos, minőségi notebook táskáink közül, hogy mindig biztonságban tudhasd elektronikus értékeidet!

Előfordulhat, hogy nagy mennyiségű adatot kell tárolnod. A felhő alapú megoldások mellett a hagyományos fizikális adathordozók is fontosak lehetnek.

Hasznos kiegészítői az otthoni munkavégzésnek a vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget biztosító egér és billentyűzet. A konferenciabeszélgetések megkönnyítését elősegítve javasoljuk fejhallgatók, webkamerák és mikrofonok alkalmazását, hogy zavartalanul végezhessük feladatainkat és a családtagok is önfeledten tölthessék szabadidejüket környezetünkben, anélkül, hogy egymást zavarnánk.

Elavult villamoshálózattal rendelkező hétvégi házakban szükség lehet arra, hogy bebiztosítsuk a munkavégzéshez szükséges technikai feltételeket: így az IT eszközök üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen áramforrásokat is. Válassz egy powerbank-ot, hiszen a nyaralóban is szükséged lehet rá, nemcsak útközben!

Optimalizáld energiafogyasztásodat smart home rendszereinkkel! Mindent megtalálsz nálunk, ami az okos otthon kiépítéséhez szükséges (biztonságtechnika, fogyasztásmérők, hűtés- és fűtésszabályozás, konnektorok és elosztók, szenzorok és érzékelők, távvezérlés és távirányítók, villanykapcsolók és világítás).

A munkaállomásod megfelelő megvilágítása szintén nélkülözhetetlen. Válogass kedvedre több száz lámpánk közül!

És végül, de nem utolsó sorban… A nyugodt és gördülékeny munkavégzés alapfeltétele a legtöbb ember számára a jó minőségű kávé és annak fogyasztása. Szerezz be egy szuper, olasz kávéfőzőt, mely nemcsak a te napodat, hanem a vendégeidét is bearanyozza hétvégén!

Igen ezekre szükség lehet a home office munka során a nyaralóban.

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.