Online Cégadatbázis

Cégadatbázis készítése

Online cégadatbázis készítés

A cégadatbázisban való megjelenés a mai versenyképes világban elengedhetetlen. Fontos, hogy a vállalkozások rendelkezzenek weboldalakkal. Az egy új weboldal elindítása azonban aligha elég. A weboldalnak a helyét is meg kell találnia a potenciális ügyfeleknek.

Ezért egy oldalnak nem csak a keresőmotorokban, mint például a Google, a Yahoo és a Bing, hanem az üzleti könyvtárakban is szerepelnie kell.

Cégadatbázisunk neve

A Globaltouristguides olyan marketing megoldások szolgáltatója, amelynek célja a vállalkozások növekedésének elősegítése.

Célunk, hogy kapcsolatba hozzuk a fogyasztókat a vállalkozásokkal, hogy segítsünk az embereknek megtalálni a legjobb utazási szolgáltatásokat és utazási célokat az egész világon.

Ha szükség van további információra vagy hogyan kell egy iratkezelési folyamatot felépíteni akkor kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot velünk az oldalakon található linkek egyikén, és mi rövidesen keresni fogjuk!

 

 

Cégünk 2019-ben kezdte meg az ügyfél adatbázis kezelést illetve annak összeállítását. Elsőkörben az euinfoportal oldalon keresztül majd pedig ezt lecserélve a www.globaltouristguides.com oldalon.

Bemutatkozás

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk hogy átfogó megoldásainkkal segítsük:

  • A vállalkozásokat a biztonság javításában
  • A jogszabályi megfelelés elérésében
  • A hosszú távú dokumentumkezelési költségek megtakarításában
  • A pontos és hatékony iratkezelésben

Globaltouristguides

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.