Bérirattárolás

Bérirattárolás

A bérirattárolás megoldást jelenthet a nagy mennyiségű papír tárolására. Napjainkban az iratok tárolása sok esetben valós problémát jelet a vállalkozásoknak. A mai drága ingatlanárak és bérleti költségek miatt fontos szerep hárul azokra a vállalkozásokra, amelyek biztonságos körülmények között végzik más cégek iratainak őrzését és kezelését.

A DRM Hungary vállalja gazdálkodó társaságok, a helyhiánnyal küzdő szervek iratanyagainak bérirattárba történő kiszervezését. Közösen megtaláljuk a legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztását, illetve a folyamatok meghatározását és esetlegesen előkészítjük a dokumentumokat az irattári átadás-átvételhez.

Cégünk vállalja az iratok válogatását, rendezését, a hozzájuk tartozó nyilvántartás elkészítését.

Mit adunk a bérirattárolás keretében?

A kiszervezett bértárolás ideje alatt az iratmegőrzéssel kapcsolatos összes feladatot biztosítjuk (pl.: selejtezés, megsemmisítés, irattár karbantartás, levéltári átadásra való előkészítés, átadás, folyamatos adatszolgáltatás stb.).

Vajon milyen indokok támasztják alá a bérirattári szolgáltatás igénybevételét?

A helyhiány lehet az egyik legfontosabb indok. Napjainkban az irodai és raktári területek bérleti díjának a drágulását tapasztalhatjuk.

A külső irattári szolgáltatás igénybevétele biztosíthatja, hogy a bérleti díj csökkenthető legyen. Ehhez tartozik az is, hogy nem lesz szükség irattári berendezések beszerzésére és üzemeltetésére.

És az is egy mellette szóló indok lehet, hogy a bérirattárban megfelelő körülményeket biztosítanak a tároláshoz.

És természetesen az iratok teljes életciklusa alatt kezeljük a dokumentumokat, kezdve az átvételtől az adatszolgáltatáson át a ciklus végén történő megsemmisítését is.

Ha szükség van további információra vagy hogyan kell egy iratkezelési folyamatot felépíteni akkor kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot velünk az oldalakon található linkek egyikén, és mi rövidesen keresni fogjuk!

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!