Bérirattárolás

Bérirattárolás

A bérirattárolás megoldást jelenthet a nagy mennyiségű papír tárolására. Napjainkban az iratok tárolása sok esetben valós problémát jelet a vállalkozásoknak. A mai drága ingatlanárak és bérleti költségek miatt fontos szerep hárul azokra a vállalkozásokra, amelyek biztonságos körülmények között végzik más cégek iratainak őrzését és kezelését.

A DRM Hungary vállalja gazdálkodó társaságok, a helyhiánnyal küzdő szervek iratanyagainak bérirattárba történő kiszervezését. Közösen megtaláljuk a legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztását, illetve a folyamatok meghatározását és esetlegesen előkészítjük a dokumentumokat az irattári átadás-átvételhez.

Cégünk vállalja az iratok válogatását, rendezését, a hozzájuk tartozó nyilvántartás elkészítését.

Mit adunk a bérirattárolás keretében?

A kiszervezett bértárolás ideje alatt az iratmegőrzéssel kapcsolatos összes feladatot biztosítjuk (pl.: selejtezés, megsemmisítés, irattár karbantartás, levéltári átadásra való előkészítés, átadás, folyamatos adatszolgáltatás stb.).

Vajon milyen indokok támasztják alá a bérirattári szolgáltatás igénybevételét?

A helyhiány lehet az egyik legfontosabb indok. Napjainkban az irodai és raktári területek bérleti díjának a drágulását tapasztalhatjuk.

A külső irattári szolgáltatás igénybevétele biztosíthatja, hogy a bérleti díj csökkenthető legyen. Ehhez tartozik az is, hogy nem lesz szükség irattári berendezések beszerzésére és üzemeltetésére.

És az is egy mellette szóló indok lehet, hogy a bérirattárban megfelelő körülményeket biztosítanak a tároláshoz.

És természetesen az iratok teljes életciklusa alatt kezeljük a dokumentumokat, kezdve az átvételtől az adatszolgáltatáson át a ciklus végén történő megsemmisítését is.

Ha szükség van további információra vagy hogyan kell egy iratkezelési folyamatot felépíteni akkor kattints ide és vedd fel a kapcsolatot velünk az oldalakon található linkek egyikén, és mi rövidesen keresni fogunk!

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).