Dokumentumkezelés

Directory-Cégadatbázis építés

A cégadatbázisban való megjelenés a mai versenyképes világban elengedhetetlen. Fontos, hogy a vállalkozások rendelkezzenek weboldalakkal. Az egy új weboldal elindítása azonban aligha elég. A weboldalnak a helyét is meg kell találnia a potenciális ügyfeleknek.

Ezért egy oldalnak nem csak a keresőmotorokban, mint például a Google, a Yahoo és a Bing, hanem az üzleti könyvtárakban is szerepelnie kell.

Cégadatbázisunk neve

A Globaltouristguides olyan marketing megoldások szolgáltatója, amelynek célja a vállalkozások növekedésének elősegítése.

Célunk, hogy kapcsolatba hozzuk a fogyasztókat a vállalkozásokkal, hogy segítsünk az embereknek megtalálni a legjobb utazási szolgáltatásokat és utazási célokat az egész világon.

Ha szükség van további információra vagy hogyan kell egy iratkezelési folyamatot felépíteni akkor kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot velünk az oldalakon található linkek egyikén, és mi rövidesen keresni fogjuk!

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!