Szolgáltatásaink

Tekintse meg Szolgáltatásainkat! Reméljük megtalálja azt közöttük, amivel legjobban segíthetjük munkáját.

Directory-Cégadatbázis építés

A Globaltouristguides cégadatbázis olyan marketing megoldások szolgáltatója, amelynek célja a vállalkozások növekedésének elősegítése.
Célunk, hogy kapcsolatba hozzuk a fogyasztókat a vállalkozásokkal, hogy segítsünk az embereknek megtalálni a legjobb utazási szolgáltatásokat és utazási célokat az egész világon.

Bővebben
Digitalizálás

Digitalizálás. Elektronikus archiválási szolgáltatásunkat azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik üzleti tevékenységük során felgyülemlő nagy mennyiségű iratanyagaikat kívánják modern eszközök segítségével hatékonyabban kezelni, és ezeket a feladatokat saját erőforrásból nem tudják megoldani.

Bővebben
Felszámolt cégek iratainak kezelése

Felszámolt cégek iratainak a tárolása. Az iratkezelési és tárolási szolgáltatásunk részeként a megszűnő (felszámolás, illetve végelszámolás alatt lévő) szervezetek, vállalkozások iratainak rendezését válogatását és a megőrzendő dokumentumok biztonságos tárolását vállaljuk.

Bővebben
Irattárak üzemeltetése

Az irattár üzemeltetési szolgáltatás keretében a megrendelő telephelyén található irattár teljes kezelését átvállaljuk és akár saját munkaerővel is üzemeltetjük azt. A felmerült iratkezelési igények mellett a postai szolgáltatások, iratkezelési ügyintézéseken át teljes körű szolgáltatást is vállalunk.

Bővebben
Bérirattárolás

Bérirattárolás. Az iratok tárolása sok esetben valós problémát jelet a vállalkozásoknak. A mai drága ingatlanárak és bérleti költségek miatt fontos szerep hárul azokra a vállalkozásokra, amelyek biztonságos körülmények között végzik más cégek iratainak őrzését és kezelését.

Bővebben
Iratselejtezés

Iratselejtezés. Egy cég vagy intézmény működése során felgyülemlett iratokat a tárolási költségek optimalizálása érdekében a törvényben meghatározott őrzési idők lejártát követően selejtezni kell. Cégünk vállalja a cégek és intézmények teljes skálájánál az iratanyagok szakszerű selejtezését.

Bővebben
Iratrendezés-nyilvántartás készítés

Egyszerűen fogalmazva az iratrendezés azt jelenti, hogy a megbízó által meghatározott szempontok, illetve a hatályos törvényi / jogszabályi előírásoknak megfelelő iratválogatást, rendezést jelent.
E munka keretében szétválogatásra kerül a selejtezhető (amelyeknek már lejárt a megőrzési idejük) és azok, amelyeket tovább kell még őrizni.

Bővebben
Online shop üzemeltetés

Online shop amely több ezer terméket tartalmaz és itt biztosan megtalálja azt, amire szüksége van.
Ez legyen archiváló doboz, savmentes levéltári doboz, irodaszer, bútorok, lakberendezési kiegészítők vagy higiéniai termékek, vagy legyen ez tartós élelmiszer. Sőt a munkavégzéshez szükséges szerszámokat, gépeket is beszerezhető áruházunkban.

Bővebben
Iratkezelési szabályzat készítése

Az iratkezelési szabályzat teljes körűen szabályozza az intézmény iratkezelési és az iratmegőrzési rendjét, mind a hagyományos papír alapú iratokra, mind pedig az elektronikus dokumentumokra vonatkozóan.

Bővebben

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!