Üzemeltetés/Takarítás

Takarítási üzletág

A DRM Hungary Kft egy teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozás. Több mint 10 éve jelen vagyunk a piacon. A partnerink folyamatos és maximális elégedettsége segített nekünk versenyben maradni a dokumentumkezelési piacon, valamint az utóbbi években a takarítási piacon is.

Fő tevékenységeink:

 • irodák, napi, heti és nagytakarítása
 • ipari területek takarítása
 • raktárak takarítása
 • logisztikai központok takarítása
 • nappali ügyeletes takarítás irodában
 • mélygarázsok, parkolóházak, irodaházak komplett takarítása

2016 óta nyújtjuk szolgáltatásainkat a takarítás különböző területein ügyfeleinknek. Legyen szó lakásról, házról, nyaralóról, irodáról, üzemi konyháról, étteremről, építkezésről, gyárról, a takarítás mindig a középpontban áll. Szolgáltatásainkat egyaránt igénybe vehetik magánszemélyek és cégek. Irodák, iskolák, termelő-, szolgáltató- és élelmiszerüzemek, éttermek nagy- és napi takarítását végezzük a higiéniai előírásoknak megfelelően.

Fiatalos csapatunk mindig rendelkezésedre áll, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkánkat a legnagyobb szakértelemmel, odafigyeléssel és rendkívüli alapossággal végezzük el. Minden feladatot pontosan és részletesen dokumentálunk, hogy az elvárásoknak maximálisan megfeleljünk.

Nagy figyelmet fordítunk környezetkímélő takarítószerek használatára, mivel számunkra fontos a környezetünk védelme is. Munkatársaink mindig a legmagasabb minőségben és naprakészen végzik munkájukat, mindig ügyelve az igényekre és elvárásokra.

Cégünk legfőbb jellemzője a megbízhatóság. Ez nemcsak a pontos és precíz munkavégzésre, valamint a szakértelemre vonatkozik, hanem a titoktartás betartásával a partnereink és kollégáink között. Mindig törekedünk arra, hogy az ügyfeleink igényeit az ésszerű kereteken belül kielégítsük.

Mottónk pedig az, hogy nincs olyan feladat, amit ne tudnánk megoldani. Az elmúlt évtizedek során megtanultuk, hogy mindig törekednünk kell az ügyfelek igényeinek kielégítésére, a lehető legjobb eredmény elérésére.

Tapasztalatunkat az elmúlt években számos területen kamatoztattuk, legyen szó irodai környezetről, egészségügyi intézményekről vagy akár parkolóházakról. Emellett állandóan végeztünk takarítási munkálatokat magánlakásokban is.

Röviden néhány mondatban a legfontosabb munkákról:

 • Rendszeres és nagytakarítás vállalati ügyfelek számára, beleértve irodák és középületek takarítását is.
 • Padlószőnyeg- és kárpittisztítás cégek és magánszemélyek részére, melyet speciális vizes technológiával működő géppel végezünk. A tisztítás hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és kellemes illatú felületet eredményez.
 • Parkolóházak és raktári padozatok takarítása, amelyet a megrendelő igényeihez igazodva, szakszerűen, egy tárcsás súroló automata gépekkel és optimalizált tisztítószerekkel végzünk.
takaritasi-uzletag
Takarítási üzletág

További információ az alábbi oldalunkon olvasható:

Takarítási üzletág

DRM Hungary Kft

Címünk: 1174 Budapest, Kvasz András u 14. 1/5.

Központi tel: +36-70-703-7788

Adószám: 24221540-2-42
Web: www.drm-hungary.hu
Email: info@drm-hungary.hu

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk hogy átfogó megoldásainkkal segítsük:

 • A tiszta környezet biztosítása
 • A higiéniai szabályok betartása
 • A megbízható és igényes munkavégzés
 • A tiszta környezet biztosítása munkahelyen és otthon

Hogyan dolgozunk

placeholder

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!