Tisztelt Ügyfelünk!

Rólunk röviden

A rólunk részben szeretném bemutatni a cégünket röviden. DRM Hungary Kft ügyvezetőjeként az én történetem még a 80-as években kezdődött amikor a tanulmányaim után a könyvtári pályára készültem. De könyvtárból levéltár lett.

Több évnyi levéltári munka után átkerültem a multik világába. Egy szállítmányozási cég teljes iratkezelési feladatának megszervezése és működtetése volt a feladatom. Nagyon jól sikerült megoldanom a feladatot, szerettem is a munkám, de egy idő után többre vágytam. Így a világ legmeghatározóbb dokumentumkezelési vállalatánál 9 éven keresztül szerveztem iratkezelési projekteket.

A megbízóink óriási nagyvállalatoktól az egészen kis vállalkozásokig sokfélék voltak, az ügyfeleink dokumentumkezelési problémáinak a megoldásán dolgoztam, melynek keretében optimális folyamatokat vezettem be, milliós nagyságrendű költségeket takarítottunk meg egy-egy nagyobb projekt kapcsán és kitanultam a dokumentumkezelés minden csínját-bínját. Láttam mekkora károkat szenvednek el profi cégek is, ha félvállról veszik a “rend a lelke mindennek” régi magyar igazságot és megtapasztaltam, hogy micsoda felszabadult érzést él át egy cégvezető, amikor a “papírmunka” terhe lekerül a válláról úgy, hogy mellette biztonságban érzi magát, nyugodtan alhat.

Amit rólunk még tudni lehet

Az elmúlt 20 év során az üzleti világ szinte minden területén végeztünk szolgáltatást.

A teljesség igénye nélkül néhány terület:

 • Nemzetközi pénzintézeti csoportok, bankok, biztosítók, lízing és követeléskezelő cégek
 • Ügyvédi irodák
 • Nemzetközi szállítmányozási cégek
 • Nemzetközi olajipari cégek
 • Nemzetközi mobil távközlési cégek
 • Gyógyszeripari vállalatok
 • Energiaszolgáltató cégek
 • Állami szakhatóságok
 • Továbbá kis és közepes vállalatok kereskedelmi területekről, termelési és szolgáltató cégek.

A feladatok között volt: kiszervezett irattár üzemeltetések, iratrendezések, iratselejtezések, tömeges digitalizálások, adatrögzítési, valamint szakértői munkák (iratkezelési szabályzat, irattári terv, átvilágítás).

Rólunk részhez tartozik még

Magát a céget 2013-ban hoztuk létre. A cég alapvető célja minőségi szolgáltatás nyújtása a dokumentumkezelés minden területén. Cégünk a megrendelő egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve kínálja a szolgáltatásait. Törekszünk arra, hogy a törvényi szabályozásnak és a modern kor követelményeinek megfelelően az iratkezelésben magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek. A munkánk mércéje az ügyfeleink elégedettsége.

A főtevékenységi körünk az Ügyfeleink megbízása alapján végzett papíralapú iratkezelés a megbízóink telephelyén vagy saját telepünkön. Igény esetén akár teljes körű iratkezelési szolgáltatást nyújtunk vagy rész feladatok elvégzését vállaljuk. Ügyfeleink számára rugalmas, költséghatékony szolgáltatásokat biztosítunk.

Az elmúlt 9 évben referenciáink között szerepel nagyvállalat, állami intézmény és kis-és közép vállalkozás is, akik különböző dokumentumkezelési problémával keresett meg bennünket és amelyre megoldást tudtunk biztosítani.

Rólunk még azt is kell tudni, hogy…

Az általunk 2014-óta működtetett docushop.hu webáruház az ügyfeleink széles termékkínálatból válogathatnak, és könnyedén és biztonságosan rendelhetnek meg. A webáruház üzemeltetése során kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos frissítésekre, az ügyfélszolgálati támogatásra és a zökkenőmentes vásárlási élmény biztosítására.

Az Ungarischshop.de oldalon mely 2018-ta működik a nemzetközi vásárlóink számára kínálunk magas minőségű magyar termékeket. Az oldalunkon keresztül könnyedén hozzáférhetnek az eredeti magyar élelmiszerekhez, italokhoz és egyéb különlegességekhez. Az Ungarischshop.de célja, hogy a magyar ízeket és termékeket népszerűsítse a nemzetközi piacon.

Cégünk 2019-ben kezdte meg az ügyfél adatbázis kezelést illetve annak összeállítását. Elsőkörben a www.globaltouristguides.com oldalon.

Irodában több kolléga áll az asztal körül
Rólunk

DRM Hungary Kft

Címünk: 1174 Budapest, Kvasz András u 14. 1/5.

Központi tel: +36-70-7037788

Adószám: 24221540-2-42
Web: www.drm-hungary.hu
Email: info@drm-hungary.hu

Ha szükség van további információra vagy hogyan kell egy iratkezelési folyamatot felépíteni akkor kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot velünk az oldalakon található linkek egyikén, és mi rövidesen keresni fogjuk!

TAKARÍTÁS

DIRECTORY

ONLINE SHOP

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

VIRTUÁLIS ASSZISZTENCIA

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk hogy átfogó megoldásainkkal segítsük:

 • A vállalkozásokat a biztonság javításában
 • A jogszabályi megfelelés elérésében
 • A hosszú távú dokumentumkezelési költségek megtakarításában
 • A pontos és hatékony iratkezelésben
 • A tiszta környezetet

Hogyan dolgozunk

placeholder

Segíthetünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő oldalunkon és munkatársaink rövidesen visszakeresik Önt!

A DRM Hungary évek óta partnerünk és mind felkészültség szempontjából, mind pedig rendelkezésre állásban a legjobb szolgáltatást kapjuk.

Szilágyi Zoltán
Műszaki igazgató, Eszközbeszerzés Kft.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!