Rólunk


Mit Teszünk?

Szolgáltatásaink

IRATKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSOK
ARCHIVÁLÓ DOBOZOK
ÜGYFÉLADATBÁZIS KEZELÉS
HUNGARIKUM TERMÉKEK

pont

A DRM Hungary Kft ügyvezetőjeként az én történetem még a 80-as években kezdődött amikor a tanulmányaim után a könyvtári pályára készültem. De könyvtárból levéltár lett.

Több évnyi levéltári munka után átkerültem a multik világába. Egy szállítmányozási cég teljes iratkezelési feladatának megszervezése és működtetése volt a feladatom. Nagyon jól sikerült megoldanom a feladatot, szerettem is a munkám, de egy idő után többre vágytam. Így a világ legmeghatározóbb dokumentumkezelési vállalatánál 9 éven keresztül szerveztem iratkezelési projekteket.

A megbízóink óriási nagyvállalatoktól az egészen kis vállalkozásokig sokfélék voltak, az ügyfeleink dokumentumkezelési problémáinak a megoldásán dolgoztam, melynek keretében optimális folyamatokat vezettem be, milliós nagyságrendű költségeket takarítottunk meg egy-egy nagyobb projekt kapcsán és kitanultam a dokumentumkezelés minden csínját-bínját. Láttam mekkora károkat szenvednek el profi cégek is, ha félvállról veszik a “rend a lelke mindennek” régi magyar igazságot és megtapasztaltam, hogy micsoda felszabadult érzést él át egy cégvezető, amikor a “papírmunka” terhe lekerül a válláról úgy, hogy mellette biztonságban érzi magát, nyugodtan alhat.

Az előéletünk

Az elmúlt 20 év során az üzleti világ szinte minden területén végeztünk szolgáltatást.

A teljesség igénye nélkül néhány terület:

  • Nemzetközi pénzintézeti csoportok, bankok, biztosítók, lízing és követeléskezelő cégek
  • Ügyvédi irodák
  • Nemzetközi szállítmányozási cégek
  • Nemzetközi olajipari cégek
  • Nemzetközi mobil távközlési cégek
  • Gyógyszeripari vállalatok
  • Energiaszolgáltató cégek
  • Állami szakhatóságok
  • Továbbá kis és közepes vállalatok kereskedelmi területekről, termelési és szolgáltató cégek.

A feladatok között volt: kiszervezett irattár üzemeltetések, iratrendezések, iratselejtezések, tömeges digitalizálások, adatrögzítési, valamint szakértői munkák (iratkezelési szabályzat, irattári terv, átvilágítás).

Magát a céget 2013-ban hoztuk létre. A cég alapvető célja minőségi szolgáltatás nyújtása a dokumentumkezelés minden területén.Cégünk a megrendelő egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve kínálja a szolgáltatásait. Törekszünk arra,hogy a törvényi szabályozásnak és a modern kor követelményeinek megfelelően az iratkezelésben magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek. A munkánk mércéje az ügyfeleink elégedettsége.

A főtevékenységi körünk az Ügyfeleink megbízása alapján végzett papíralapú iratkezelés a megbízóink telephelyén vagy saját telepünkön.Igény esetén akár teljes körű iratkezelési szolgáltatást nyújtunk vagy rész feladatok elvégzését vállaljuk. Ügyfeleink számára rugalmas,költséghatékony szolgáltatásokat biztosítunk.

Az elmúlt 8 évben referenciáink között szerepel nagyvállalat,állami intézmény és kis-és közép vállalkozás is,akik különböző dokumentumkezelési problémával keresett meg bennünket és amelyre megoldást tudtunk biztosítani.

A másik tevékenységi körben webáruházak üzemeltetését végezzük. Itt gondoskodunk például az iratkezeléshez szükséges archiváló dobozok és egyéb  irodai eszközökről. www.docushop.hu

DRMHungary Kft.

Címünk: 1174 Budapest, Kvasz András u 14. 1/5.

Központi tel: +36-70-7037788

Adószám: 24221540-2-42
Web: www.drm-hungary.hu
Email: info@drm-hungary.hu

IRATKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT KÉSZÍTÉSE
IRATRENDEZÉS
LEVÉLTÁRI ÁTADÁS
IRATSZÁLLÍTÁS
IRATSELEJTEZÉS
IRATTÁRAK ÜZEMELTETÉSE
IRAT BÉRTÁROLÁS
FELSZÁMOLT, VÉGELSZÁMOLT CÉGEK IRATAINAK KEZELÉSE
ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZEREK
IRAT DIGITALIZÁLÁS

IRATTÁRI ÉS LEVÉLTÁRI DOBOZOK

Ha szükség lenne az irattári munkák elkészítéséhez, mint például archiváló dobozra vagy levéltári savmentes dobozra akkor keresse áruházunkban.

Áruházunk elérésére kattintson ide!

ÜGYFÉLADATBÁZIS KEZELÉS

Ügyféladatbázis az EUINFOPORTAL-on!

EUINFOPORTAL, az európai magazin és üzleti szaknévsor. Keressen az európai szaknévsorunk kategóriái között!

HUNGARIKUM TERMÉKEK EURÓPAI FORGALMAZÁSA

Hungarikum termékeink és webshopunk megtekintéséhez kattintson ide!

Biztonságos Dokumentumkezelés

Személyes tanácsadónkkal részletesen átbeszélheti a megkívánt megoldásokat